Πώς μπορεί η επιχείρησή σας να βοηθήσει το έργο μας

Γίνετε συνεργάτες μας!

Η εταιρία σας έχει τη δύναμη να ασκήσει σημαντική επιροή στα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε αμοιβαία επωφελείς, στρατηγικές σχέσεις με τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε. Η επιχείρησή σας και οι υπάλληλοι σας μπορούν να εμπλακούν στο έργο μας με τους παρακάτω τρόπους.

– Εμπνεύστε τους υπαλλήλους σας

Θα συνεργαστούμε με ομάδα υπαλλήλων σας για να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη, εμπνευσμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει φρέσκες και διασκεδαστικές προκλήσεις, επιχειρηματικά προγράμματα οικοδόμησης ομάδας και ευκαιρίες για να αξιοποιήσουν οι υπάλληλοί σας τις μοναδικές δεξιότητές τους προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

– Δημιουργείστε για την εταιρία σας Μάρκετινγκ σκοπού (Cause Marketing)

Συνεργαστείτε μαζί μας ώστε να πραγματοποιήσουμε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα Μάρκετιγκ σκοπού. Με αυτό τον τρόπο θα προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο και συγχρόνως θα επιτύχετε την αύξηση των πωλήσεών σας, τη βελτίωση της εικόνας και της φήμης σας στην αγορά κερδίζοντας δίκαια τις καρδιές του καταναλωτικού κοινού.

– Προσφέρετε σε είδος

Οι δράσεις και οι παρεμβάσεις μας απαιτούν κατά την υλοποίησή τους εξοπλισμό, είδη και υπηρεσίες. Οι άνθρωποι που στηρίζουμε έχουν συχνά απόλυτη ανάγκη από προσφορά σε είδος. Συμμετέχετε εύκολα και αβίαστα προσφέροντας απλά το προιόν σας εκεί όπου θα κάνει τη διαφορά σε ζωές συνανθρώπων μας.

– Προσλάβετε νέους έτοιμους για εργασία

Έχουν ανοίξει θέσεις εργασίας στην εταιρία σας? Αναζητάτε έναν απλό τρόπο να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο για την κατάλληλη θέση? Είμαστε εδώ και μπορούμε να σας συνδέσουμε με νέους που βρίσκονται σε απόλυτη ανάγκη να βρούνε εργασία, και είναι ικανοί και έτοιμοι να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα μας για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της εξατομικευμένης συνεργασίας σας μαζί μας.

Μενού