ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ: Τι Σημαίνει Μποϊκοτάζ στα Καύσιμα

Μια ημέρα έμεινε για να το σκεφτείς και να το αποφασίσεις.

Για να κάνεις ένα Μποϊκοτάζ στα Καύσιμα (21-28 Οκτωβρίου 2012). Δεν χρειάζεται να βγεις, να διαδηλώσεις, να φωνάξεις, να χτυπηθείς, να αποδείξεις σε κανέναν ότι συμμετέχεις, σου ζητάμε μόνο να το σκεφτείς και να το αποφασίσεις.
Το Μποϊκοτάζ στα Καύσιμα είναι μια κίνηση που δεν προσφέρεται για φιγούρα, δεν γίνεται για τα μάτια του κόσμου. Γίνεται για να ορίσεις μόνος σου τα όρια της αξιοπρέπειας που θες στη ζωή σου και τον τρόπο που ως ενεργός πολίτης αντιδράς.

Δεν θα κλείσεις τους δρόμους, δεν θα σπάσεις μάρμαρα, δεν θα χρειαστεί ούτε να βρίσεις ούτε να προπηλακίσεις κανέναν, είναι μια κίνηση που δεν σε κάνει εχθρό, αλλά ενεργό.
Μποϊκοτάζ στα Καύσιμα είναι η δράση του πολιτισμένου απέναντι στη βαρβαρότητα που προωθούν, ονομάζοντάς την «συνθήκες αγοράς».

Μποϊκοτάζ στα Καύσιμα είναι όταν ο καταναλωτής δεν αποτελεί ένα απρόσωπο στατιστικό ποσοστό, αλλά έναν άνθρωπο.
Ακόμη να το αποφασίσεις;

Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ που υποστήριξαν το Μποϊκοτάζ στα Καύσιμα (21-28 Οκτωβρίου 2012), αλλά περισσότερο αυτά που την έχουν αποσιωπήσει ως τώρα. Γιατί κάνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Μας βοήθησαν να καταλάβουμε ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Επιβεβαίωσαν ότι εμείς έχουμε δίκιο. Γιατί εμείς  δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε.

Μποϊκοτάζ στα Καύσιμα σημαίνει αρχή για μια νέα αξιοπρέπεια. Η απόφαση είναι μόνο δική σου.

Παράθυρα Λογοτεχνίας για Νέους

Intellectum 10

[
Μενού